Sporthal de Geest

Beschrijving

Compacte sporthal met moderne faciliteiten voor diverse sporten, horeca en vergaderruimte. Sporthal de Geest is onderdeel van Stiwa. Verenigingen en basisonderwijs maken gebruik van de sporthal. De zaal wordt in de avonden en in de weekenden verhuurd aan de plaatselijke verenigingen voor training en wedstrijden. Het is mogelijk om de sporthal, horecaruimte en vergaderruimte voor aantrekkelijke tarieven te huren voor zakelijk gebruik, sociaal-culturele, educatieve en sportieve evenementen.

De sporthal is 44 x 24 meter. De hal is op te delen in drie delen.

1/3 13 x 24
2/3 31 x 24
3/3 44 x 24

Vergaderruimte
De vergaderruimte is 7 x 5 meter en is te huur voor € 15,40 (inclusief gebruik van de beamer)

Sportcafé

Bij binnenkomst van Sporthal de Geest treft u een uitgebreide, veelzijdige en sfeervolle horeca voor iedereen. In ons gezellige sportcafé kunt u heerlijk vertoeven onder het genot van een lekker hapje of drankje. De gezellige horecaruimte is compleet uitgerust met televisie waarop u uw favoriete sporten kunt volgen. Er is gratis wifi en ook een goed gevulde lectuurtafel aanwezig.

Maatwerk

Uiteraard kan Stiwa ook inspelen op uw specifieke wensen. Wilt u met een eigen team of een bedrijf komen zaalsporten en aansluitend een uurtje borrelen? Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tarieven

De sporthal is te huren als hele hal, 2/3 hal en 1/3 hal. Prijzen verschillen voor incidenteel (particulier) gebruik, verenigingen en commercieel gebruik.

Incidenteel (particulier)
1/3 hal € 38,75
2/3 hal € 69,45
Hele hal € 74,95