Over Ruimte-aanbod Teylingen

Op Ruimte-aanbod Teylingen komt het ruimte-aanbod van de gemeente Teylingen samen. Het doel? Een overzichtelijk platform bieden, zodat beschikbare ruimtes straks weer maximaal gebruikt kunnen worden. Zo blijft Teylingen levendig!

Teylingen beschikt over een flink aantal mooie ruimtes waar verenigingen, stichtingen of clubs na de lockdown weer gebruik van kunnen maken. Bijvoorbeeld voor vergaderingen, repetities of andere bijeenkomsten. Maar, niet iedereen is op de hoogte van het grote aanbod ruimtes.

Stiwa Exploitatie en Beheer – de stichting die de binnensportlocaties en zwembad Wasbeek in de gemeente Teylingen beheert – heeft op verzoek van de gemeente dit platform opgezet. Op de website is inzichtelijk welke ruimte waar te huur is in de gemeente. Ook is direct zichtbaar hoe groot de ruimte is, hoeveel personen er gebruik van kunnen maken en natuurlijk wie de verhuurder is en hoe de ruimte gereserveerd kan worden. Alles om huur en verhuur zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Om het aanbod van ruimtes goed in beeld te brengen, doet Stiwa een oproep aan verhuurders om hun ruimte aan te melden. Dit kan gemakkelijk onder het kopje ruimte aanbieden en er zijn geen kosten aan verbonden.

Het is van belang dat stichtingen, bedrijven en verenigingen de juiste ruimte in Teylingen weten te vinden. Alles om ervoor te zorgen dat er volop gebruik gemaakt wordt van alle beschikbare ruimtes in de gemeente. Dit zorgt voor een levendig verenigings- en bedrijfsleven en zo voor een levendige gemeente.