Speeltuin Bijdorp

Beschrijving

Speeltuin Bijdorp ligt aan de Krelagehove 2 van Sassenheim (vlakbij zwembad en sporthal Wasbeek). De speeltuin is geschikt voor het vieren van verjaardagen, familiefeestjes en officiёle bijeenkomsten.

Faciliteiten

De speeltuin zelf is ruim opgezet en beschikt over een variatie van speeltoestellen voor kinderen van alle leeftijden zoals een kabelbaan, springkussen, schommels (deze zijn in de wintermaanden niet opgesteld) een grote zandbak, glijbanen en klimtoestellen. Op het terrein vindt u ook het speeltuingebouw met buitentoiletten, een gastouderkeuken (met koelkast, vriezer, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat en servies),  toiletten binnen en grote zaal met keuken (vaatwasser, koelkast met vriezer en servies).

Het buitengedeelte (de speeltuin zelf) kan gehuurd worden met gebruik van gastouderkeuken en buitentoiletten. Optioneel is het erbij huren van de binnen toiletten en de grote zaal.

Grote zaal

De grote zaal biedt zitplaats voor 40 personen. De grote zaal kan doordeweeks in de avonden worden gehuurd voor bijeenkomsten, workshops en cursussen. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt en een beamer, projectscherm en flipover.

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij zwembad Wasbeek.

Tarieven

Voor onze huurvoorwaarden en tarieven verwijzen wij naar de informatie op de website www.bijdorp.com. Voor vragen kunt u terecht bij verhuur@bijdorp.com!