De Hoystak

Beschrijving

Door de indeling en ligging is het clubgebouw 'de Hoystak' een prima plek voor verenigingen, naschoolse opvang of een weekendkamp/zomerkamp van uw vereniging. Het clubgebouw kan ook op doordeweekse dagen worden verhuurd, zij het incidenteel of voor een langere periode. Ook voor presentaties, trainingen, workshops of vergaderingen is het gebouw of een deel ervan beschikbaar. Elk van de lokalen heeft de beschikking over vergadertafels en stoelen. De Hoystak wordt niet verhuurd voor feesten of partijen.

Faciliteiten

De Hoystak bestaat uit twee verdiepingen en beschikt onder meer over drie grote lokalen (55m², 58m² en 85m²) met linoleum vloer, tafels en stoelen. Er is een grote keuken met een combi-oven, een 5-pitskookplaat, een koel-vriescombinatie, Bravilor koffiezetter, compleet keuken-inventaris en doorgeefluik. Het gebouw beschikt over drie toiletten en twee urinoirs, en in de sanitaire ruimte bevinden zich twee douches en drie wastafels.

Speelterrein

Rond het gebouw is een recent gerenoveerd speelterrein van ongeveer 1300m² met een groot grasveld, een klauterbos en een kampvuurkuil voor ca. 35 personen. Het terrein is omgeven door een afsluitbaar hek.

Beschikbaarheid

Buiten de zomervakantie (regio Hollands Midden) is verhuur in het weekend aan een aantal voorwaarden verbonden, vanwege de activiteiten van de eigen scoutinggroep Scojesa. Dit houdt in dat op vrijdagavond van 20:00-22:00 en op zaterdag van 12:00-17:00 het clubhuis vrij beschikbaar moet zijn voor de eigen activiteiten. Huurders dienen dan het clubhuis te verlaten, tenzij anders overeengekomen. In de zomervakantie (regio Hollands Midden) en op zaterdagen na 17:30 is het clubgebouw vrij beschikbaar.

Tarieven

Dagdeel € 60,00
Per dag € 100,00
Overnachtingen € 6,25 per persoon
Borgsom € 250,00