Buurtkamer SassemBourg

Beschrijving

Onze ruimte, Buurtkamer SassemBourg, ligt op de eerste verdieping van het zorg- en welzijnscomplex SassemBourg. De ruimte is bereikbaar met trap en lift. Het is een gezellige plek voor trainingen, vergaderingen of bijeenkomsten. Er staat een prachtige ontmoetingstafel van Bollenstreekhout en daarnaast een aantal tafels die makkelijk te verplaatsen zijn. Daarmee kunnen allerlei opstellingen worden gemaakt.
De ruimte is langgerekt, maar goed in te delen (14 x 5 meter).

Faciliteiten

De pantry is voorzien van een vaatwasser, een kleine koelkast, koffiezetapparaat voor filterkoffie, Senseo-apparaat en waterkoker. Koffie en thee worden ter beschikking gesteld. Toiletten zijn op de overloop in de gemeenschappelijke ruimte. Via restaurant Graaf Jan (in SassemBourg) is het eventueel ook mogelijk om gebak of een lunch te bestellen.

In overleg kan ook de beamer met projectiescherm worden gebruikt.

De huurprijs is inclusief gas, water, licht en schoonmaak.

Sleutels kunnen op het kantoor worden opgehaald en afgegeven op: J.P. Gouverneurlaan 40B in Sassenheim (gedurende kantoortijden).

Beschikbaarheid

De ruimte is in principe alle dagdelen beschikbaar, met uitzondering van de ochtenden van maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Huurprijzen per dagdeel (met ingang van  januari 2024)

Maatschappelijke organisaties: €35,00                                        

Commerciële verhuur: €65,00